cloud1
cloud2

OM OSS

Hvem er vi?

Våre erfarne konsulenter innenfor skytjeneste plattformer skal lose små og mellomstore bedrifter mot en mere effektiv og moderne IT plattform. I samarbeid med Kunden lager vi veikart for fremtiden. Vårt mål er at SMB markedet skal oppnå lavere kostnader og mere effekt av sine IT investeringer med små fotavtrykk og stor miljøgevinst.

Selskapet er godkjent som Cloud Solution Provider (CSP) hos Microsoft og Microsoft sin Azure plattform er primær skytjeneste plattform. Vi samarbeider med Tech Data Norge AS i forhold til programvare og IKT infrastruktur og er spesialister på Direct Routing (Ribbon/AudioCodes) og Microsoft Teams.

Vi knytter ressurser sammen, knytter ressurser mot riktig informasjon og forenkler beslutningsprosesser

For å kunne hjelpe deg og din bedrift over i skyen så er det viktig at vi sammen legger en plan for dette. Denne planen består av flere ledd.

  • Kartlegging
  • Planlegging
  • Definering av scope, prosjekt og økonomi
  • Prosjektgjennomføring
  • Opplæring og produksjon
  • Oppfølging
  • Support

Hils på teamet

Vårt team har lang erfaring fra bransjen og vi kan gi deg råd og veiledning på veien til skyen

Tor Rønhaug

CEO/Daglig Leder

Tor Rønhaug

CEO/Daglig Leder

Kjetil Hagen

CTO/Produktsjef

Kjetil Hagen

CTO/Produktsjef

Vår kompetanse

Vår kompetanse er opparbeidet over mange år og spenner vidt. Når vi sier at vi skal lose deg og din bedrift gjennom jungelen av skytilbydere, så betyr det at leverandør av disse tjenesten er den som best passer ditt behov.

Cloudflex AS jobber hele tiden med å opparbeide seg kompetanse på kjerneteknologi som de fleste tilbyderne kan levere. Sammen skal vi levere gode tjenester til dine medarbeidere slik at de har de beste forutsetninger for å lykkes.

Her finner du oss

>